Kairosleiri 2018-2019
Uusivuosi Pyhätunturin juurella

Kairosleirillä lumikenkäilemässä

Haaveiletko hetkestä, jolloin kiire hellittää ja mieli pääsee lepäämään? ”Kairos” tarkoittaa Jumalan hetkeä ja Kansan Raamattuseuran pohjoisin toimintakeskus, Kairosmaja, on saanut nimensä tällaisesta hetkestä.

Myös vuoden vaihtuminen on juhlallinen hetki, ja se kannattaa viettää arvokkaassa seurassa – Jumalan kanssa. KRS opiskelijoiden Kairosleirillä se on mahdollista, ja bonuksena kanssasi Jumalaa etsimässä on iso joukko samanhenkisiä nuoria aikuisia!

Ajankohta ja päiväohjelma

Vuoden 2018-2019 Kairosleiri järjestetään 28.12.-2.1. Pakettiin kuuluu mahtavaa meininkiä ja yhteistä talviriemua laskettelun, lautailun, hiihdon, lumikenkäilyn ja pulkkailun merkeissä, unohtamatta myöskään rukousta ja iskevää raamattuopetusta. Aamulla lähdetään eväiden teon jälkeen päivän rientoihin, ja illalla on saunan ja päivällisen jälkeen yhteistä iltaohjelmaa.

Mukaan leirille ovat tervetulleita opiskelijat ja nuoret aikuiset ympäri Suomen!

Lataa Kairosleirin virallinen tiedotuslehti Kairospasuuna.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumislomake
 

Ilosta ja innosta hehkuen

Kairostiimi


Opetukset

Kairosleirille on tapana kutsua joka vuosi vieraileva opettaja jakamaan viisautta ja kokemusta uskovana elämisestä. Tänä vuonna opettamassa ja sieluja hoitamassa ovat Jorma "Jomppe" Kalajoki ja Marja Kalajoki, jotka esittäytyvät alla omin sanoin.


"Koemme suurena ilona ja luottamuksena päästä mukaan perinteiselle uuden vuoden leirillenne. Ylpeänä kerromme, että aloitimme 70-luvulla Oulussa KRS:n opiskelijatyön ja vedimme sitä viisi vuotta. Siitä jäi jälki sydämeen. 

Olemme teologeja, Marja jäi eläkkeelle uskonnonlehtorin hommista, Jomppe on pappi aina vaan. Kuulumme Kräsän puolivirkeään seniorireserviin. Olemme pitkään olleet ohjelmavastuussa Kairosmajalla vähintään yhdellä hiihtoviikolla. Pidän Pyhän maastoja kolmantena kotiseutunamme. 

Harrastamme edelleen sisällön tuottamista, puheiden ja raamattuopetusten valmistamista ja pitämistä. Jomppe on kuntoillut ikänsä, Marjakin huolehtii uskollisesti jumpastaan. Luemme monenlaista kirjallisuutta, Jomppe kirjoittaa kirjan silloin tällöin. Nauramme samantapaisille asioille. Iloitsemme lastemme perheistä, viidestä lastenlapsestamme."

44942166_10212254031616991_8373099311180808192_nPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä