Tue toimintaamme


Lähde mukaan opiskelijatyön tukijaksi! Rahaa tarvitaan kuukausittain opiskelijatyöntekijöiden palkkaan, tilojen käyttöön, vierailijoiden korvauksiin, tapahtumien järjestämiseen sekä pieneen markkinointiin. Tukeasi tarvitaan, ja pienikin lahjoitus on suuri lahja.

Lähettäjäpiiri

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi eli lähettäjäksi liittymällä lähettäjäpiiriin. Lähettäjäpiiri on joukko ihmisiä, jotka tukevat valitsemaansa työmuotoa säännöllisesti rukouksin ja taloudellisesti. Lähettäjät saavat kuukausittain tukemansa työmuodon kuulumiskirjeen.

Lähettäjäksi voit liittyä yhteen tai useampaan lähettäjäpiiriin.

Kaupunkikohtaiset lähettäjäpiirit: Liittymällä Helsingin, Jyväskylän tai Turun opiskelijatyön lähettäjäksi mahdollistat opiskelijayhteisön rakentamista valitsemallasi paikkakunnalla.

Opiskelijatyön yleinen lähettäjäpiiri: Yleisen piirin lähettäjänä tuet opiskelijatyötä kaikilla kolmella paikkakunnalla sekä valtakunnallista opiskelijatyötä. Lähettäjäkirjeen saat vuorotellen Helsingistä, Turusta ja Jyväskylästä.

Operaatio Outreach: Liittymällä opiskelijatyön tavoittavaan lähettäjäpiirin edistät erityisesti tavoittavaa työtä eri paikkakuntien kampuksilla sekä opiskelijoiden innostamista ja varustamista opetuslapseuttamiseen.


Liity lähettäjäksi täyttämällä oheinen lomake!


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Kertalahjoitus

Voit tukea työtämme myös kertalahjoituksella käyttämällä tilisiirrossa oikealla näkyviä pankkitietoja ja työmme yleisviitettä 93 601 513, tai voit merkitä ´Viesti-kenttään Opiskelijatyö. Näin tuet KRS:n opiskelijatyötä koko Suomessa. 
Jos haluat kohdistaa lahjoituksesi Helsingin, Turun tai Jyväskylän opiskelijatyölle, kirjoita viestikenttään minkä kaupungin työlle haluat lahjasi kohdentaa. 

Lahjoitusnumero

Soittamalla lahjoitusnumeroon tuet sekä Kansan Raamattuseuran opiskelija- että nuorisotyötä. Numero on 0600 10 141 (20,28 €/puh+pvm) 

Lämmin kiitos tuestasi!
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä