Muistan miten itseäni jännitti mennä ensimmäistä kertaa seurakunnan juttuihin mukaan. En oikein tiennyt miten tulisi olla ja kuinka minuun suhtauduttaisiin. Samalla pohdin voiko sinne ylipäätään mennä, jos ei ole varma uskostaan? Entä miten saisin kontaktin ihmisiin, kun paikalla ei ole ketään ennalta tuttua tyyppiä?

Haluamme tehdä sisääntulosi Hehkun opiskelijayhteisöön mahdollisimman helpoksi.  Hehku-illoissa panostamme tutustumiseen ja pyrimme välttämään sisäpiirejä - hyvä ilmapiiri on tärkeä asia. Uusia kasvoja vastassa ovat KRS-tutorit ja mm. Alfa-kurssi on räätälöity juuri kristinuskoon ja seurakuntaan tutustumista varten. Myös pienryhmä eli solu toimii erinomaisena tutustumisen paikkana.

Unelmamme on, että löytäisit joukostamme yhteyttä, ystäviä ja oman näköisesi paikan. Tervetuloa mukaan - tule sellaisena kuin olet ja ole sellaisena kuin tulet!


KRS-tutorit eli TUDORS

Turun opiskelijatoiminnan tutorit ovat olemassa erityisesti sinua varten uusi kävijä! Tutorien sydämen asiana on johdatella sinut kräsämaailman pyörteisiin, samalla saat luontevan mahdollisuuden tutustua niin toisiin uusiin kasvoihin kuin vanhempiinkin kävijöihinkin. Tutorien järjestämistä riennoista saat lisätietoa näiltä nettisivuilta, Laturi-illoissa, sähköisten kanavien kautta ja opiskelijatyöntekijä Hannulta.

Alfa-kurssi 

Opiskelija-Alfa on kestosuosikki, jonka kautta tutustut sekä ihmisiin että pääset pohtimaan uskon ydinteemoja. Kurssi on loistava 10 kerran tutustumisretki kristinuskon pääteemoihin. 

Alfa-kurssin teemoihin ja periaatteisiin voi tutustua lähemmin täältä.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä