Sähköpostilista

Liittymällä sähköpostilistalle kuulet kaiken ajankohtaisista ja tärkeistä tapahtumista. Saat kerran viikossa viikkosähköpostin, johon on koottu kaikki viikon ajankohtaiset asiat ja tapahtumatiedot.

Listalle voi liittyä lähettämällä liittymispyynnön mailitse 
hannu.valimaki@sana.fi tai osoitteessa  http://www.freelists.org/list/krs_opiskelijat_turku --> Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi, valitse pudotusvalikosta "subscribe" ja klikkaa "Go!" -näppäintä. Nettiosoitteessa tapahtuneen liittymispyynnön jälkeen saat erikseen vahvistuksen sekä  pyynnön perilletulosta että listalle liittämisestä.

Listalta voi poistua
lähettämällä poistumispyynnön mailitse  hannu.valimaki@sana.fi tai osoitteessa  http://www.freelists.org/list/krs_opiskelijat_turku --> Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi, valitse pudotusvalikosta "unsubscribe" ja klikkaa "Go!" - näppäintä, jonka jälkeen listalta eroaminen tapahtuu automaattisesti.

Oma viesti sähköpostilistalle

Jos haluat oman viestisi sähköpostilistalle, lähetä viestisi mielellään alkuviikosta Hannulle (hannu.valimaki@sana.fi). Tällöin se ehtii viikkopostiin, jonka lähtee matkaan tavallisesti tiistaina iltapäivällä.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä