Kansan Raamattuseuran opiskelijatoiminnan ytimessä on ajatus yhdessä olemisesta ja elämän jakamisesta vailla suorituspaineita. Samaan aikaan tavoitteemme on, että se mitä tehdään (jos ja kun nyt jotain tehdään), tehdään yhdessä tuumin toinen toistamme tukien. Olet siis enemmän kuin lämpimästi tervetullut laittamaan omat näkemyksesi, kokemuksesi ja lahjasi likoon!

Hehku-illat

Kräsän illat ovat poikkeuksetta yhdessä tehtyjä. Niissä voi kuka tahansa toimia kättelijänä, juontajana, säestäjänä, hääriä käyttämässä videotykkiä tai loihtia iltapalaa keittiössä. Jos siis kiinnostuit niin vetäise opiskelijatyöntekijää tai jotakuta vastuuopiskelijaa hihasta ja kerro toiveesi. Jos mikään edellä mainituista ei tunnu omalta, niin ehdota toki myös jotain sinulle mieluista tehtävää – kuka tietää, siitä voi vaikka tulla perinne.

Tavoittava toiminta

Tahdomme luoda yhteyttä paitsi toisiimme myös turkulaisiin opiskelijoihin ja nuoriin aikuisiin mahdollisimman laajalla perspektiivillä. Tavoittava toiminta on yksi Kräsän opiskelijatyön kulmakivistä - haluamme olla kutsumassa ihmisiä osaksi yhteisöämme ja välittää samalla maailman parasta uutista meitä jokaista yhteyteensä etsivästä rakastavasta Jumalasta.

Toteutamme tavoittavaa toimintaa erilaisten tempausten avulla henkilökohtaisten suhteiden merkitystä unohtamatta. Voit olla kohtaamassa toisia ihmisiä omana itsenäsi, pääsyvaatimuksia tai ansioluetteloja ei tunneta. Tärkeintä on, että olet mukana ainutlaatuisilla lahjoillasi ja juuri sinulle ominaisella tavallasi palvellen. Tavoittavasta toiminnasta kuulet lisää Latureissa ja sähkösillä kanavilla!

Food & Hope!

Food & Hope on projekti, jonka tarkoituksena on auttaa turkulaisia nuoria ja nuoria aikuisia. Kampanjan perusidea on se, että me voisimme yhdessä etsiä avun tarpeessa olevia nuoria, opiskelijoita ja nuoria aikuisia menemällä sinne missä he ovat, tarjoamalla konkreettista apua mm. diakonisin keinoin ja ihan vain välittämällä sekä teoin että sanoin. Lue lisää tästä!

Riskiryhmä

KRS: Turun opiskelijahallitus eli tuttavallisemmin Riskiryhmä (kavereiden kesken Riskis) on vapaaehtoisista vastuuopiskelijoista koostuva tiimi, joka suunnittelee ja toteuttaa toimintaa yhdessä opiskelijatyöntekijän kanssa. Riskis on opiskelijatyöntekijän korvaamaton apu ja työkumppani, jota ilman mitään näkyvää toimintaa ei olisi. Pääasiassa Riskiryhmä suunnitelee ja kantaa vastuuta Hehku-iltojen järjestämisestä ja on apuna erilaisten toimintamuotojemme mahdollistamisessa. Riskiksessä jokaisella jäsenellä on oma vastuualueensa, mutta töitä paiskitaan hyvässä Hengessä yhteen hiileen puhaltaen. Riskiryhmän toiminnasta voit kysyä lisää Hannulta.

Tiimit

Opiskelija- ja nuorten aikuisten toiminnan järjestämiseen tarvitaan aloitteellisia ja aktiivisia ihmisiä, eikä vähiten siksi, että vankkumattomana tavoitteenamme on tehdä toiminnasta itsemme näköistä! Juuri siksi olemme koonneet kasaan (ja kasaamme koko ajan lisää) innokkaista ihmisistä erilaisia tiimejä, jotka ottavat vastuulleen erilaisten tärkeiksi koettujen juttujen hoitamisen. Vuonna 2014 tulessa ovat mm. KRS-tuutoreiden tiimi, Alfa-tiimi, musiikkitiimi, tavoittamistiimi ja rukoustiimi.

Tiimien ideana on se, että jokainen meistä saa mahdollisuuden hypätä mukaan toteuttamaan toimintaa yhdessä muiden kanssa omilla lahjoillaan, mielenkiinnon kohteillaan ja oman näköisellä paikallaan toimien. Lisätietoa tiimien toiminnasta voit kysyä Laturi-illassa tai suoraan Hannulta!


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä