Hehkubanneri

Hehku-illat on tarkoitettu nuoren aikuisen ja opiskelijan elämän evääksi. Raaka-aineina Hehkuissa toimivat musiikki, opetus, Raamatun tutkiskelu, rukous, iltapala ja tärkeimpänä hyvä seura. Lisähöysteenä tarjoillaan rennon letkeätä tunnelmaa, keskusteluja kaikesta taivaan ja maan väliltä, oivalluksia elämästä ystävien laadukkaassa seurassa, hauskanpitoa unohtamatta!

Hehkut alkavat perjantaisin kello 18.30, ellei muuta ole ohjelmassa mainittu ja paikkana toimii seurakuntasali Aurelia aivan Kauppatorin laidalla. Mukaan voit hypätä missä vaiheessa tahansa vuotta.
 
Haluamme panostaa erityisesti siihen, että tuntisit olosi illoissa kotoisaksi ja tutustuisit meihin muihinkin. Paikalle voit tulla vaikka kesken kaiken ja lähteä silloin kun sinun täytyy mennä. Perjantai-iltaa voi myös jatkaa rennosti jatkoilla vaikkapa jonkun kotona. Valomerkki Aureliassa välähtää klo 22.45. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Hehku-illat syksy 2019:

PERJANTAINA 9.11. HEHKUSSA ollaan sadonkorjuun äärellä teemalla "Hän sanoi heille: »Satoa on paljon, mutta sadonkorjaajia vähän. Pyytäkää siis herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen." (Luuk 10:2). Kokoonajoaika klo 18.30 ja paikkana tällä kertaa Aurelian ollessa varattuna muuhun käyttöön Hansan Espresso House (Eerikinkatu 17). Terve ja tuloa!


HEHKU HEHKU


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä