Hehku-iltojen lisäksi järjestämme muutakin toimintaa. Ellei toisin mainita, kokoonnumme Kräsällä eli osoitteessa Vapaudenkatu 24 (kaupungin kirjastoa vastapäätä).

Hengailua

Välillä kokoonnumme Kräsälle vain viettämään aikaa yhdessä rennosti eli hengailemaan. Hengailussa voidaan esim. pelata lautapelejä, katsoa leffaa tai vaikka Muumilaakson tarinoita! Hengailuista tiedotetaan sähköpostilistalla ja Facebook-ryhmässä.

Solut

Solu on ihmisen elämän perusyksikkö tai vaihtoehtoisesti myös koti – niin myös kristityn elämässä. Lyhyesti sanottuna solut ovat pienryhmiä, jotka kokoontuvat säännöllisesti lukemaan Raamattua, oppimaan uutta toisiltaan ja rukoilemaan yhdessä.
Pienryhmiä muodostetaan Kräsällä aina syksyn alussa, mutta mukaan voi päästä myös kesken vuoden. Syksyllä pidetään yhteinen solustartti, jonka jälkeen solut toimivat itsenäisesti, kokoontuen jäsentensä kodeissa. Jos kaipaat omaa solua tai haluat kysellä lisätietoja, ota yhteyttä Anuun (anu.palojarvi@sana.fi).

Rukarit (eli rukous- ja ylistysillat)

Tervetuloa rukoilemaan ja ylistämään Jumalaa yhdessä toisten kanssa! Rukari koostuu ylistyslauluista, yhteisestä rukouksesta, hiljentymisestä sekä iltapalasta. Mukaan voi tulla myös vain olemaan ja hiljentymään. Rukareita järjestetään kerran tai pari kuukaudessa. Tulevista illoista tiedotetaan sähköpostilistalla ja Facebook-ryhmässä.

Rukousta

Rukoilemme Kräsällä sekä yhteisten että omien asioiden puolesta. Noin joka toinen viikko pidetään rukousstartti pari tuntia ennen opiskelijaillan alkua. Rukoustarteista ja muusta rukoustoiminnasta tiedotetaan sähköpostilistalla sekä Facebook-ryhmässä.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä