Hehku Jyväskylä


Kuoleman voitettuaan Jeesus ilmestyi kahdelle opetuslapselleen Emmauksen tiellä ja kulki heidän kanssaan opettaen ja lohduttaen heitä (Luuk. 24:13-35). Kun opetuslapset tunnistivat, kuka hän oli, he sanoivat toisilleen:

"Eikö sydämemme hehkunut innosta, kun hän kulkiessamme puhui meille ja opetti meitä ymmärtämään kirjoitukset?" (Luuk. 24:32)

Hehkussa haluamme olla samanlainen yhteisö, minkä nuo kaksi opetuslasta muodostivat. Sydämellämme on tehdä matkaa toinen toistemme ja Jeesuksen kanssa. Kun jaamme toistemme kanssa matkan taakkoja ja tutkimme Jumalan sanaa Jeesus opettajanamme, voimme hehkua hänen rakkauttaan myös ulkopuolelle jokaisen omaan arkeen. Tästä hehkusta jokainen voi nähdä, kuinka hyvä Jumalan lähellä on elää.


Mitä ja kenelle?

Haluamme tarjota rentoa kristillistä toimintaa, jossa Jeesus on toiminnan ydin. Uskomme myös, että Jumala on tarkoittanut kristinuskon joukkue- eikä yksilölajiksi. Siksi haluamme auttaa sinua löytämään lahjasi ja ottamaan ne käyttöösi. Usko ei ole suoritus tai puristus vaan aitoa elämää Jeesuksen yhteydessä. Tule mukaan, olet tervetullut sellaisena kuin olet!

Toimintamme on suunnattu 18-30-vuotiaille opiskelijoille ja nuorille aikuisille. Ellei toisin mainita kokoonnumme osoitteessa Vapaudenkatu 24 (kaupunginkirjastoa vastapäätä).

Hehku-illat

Järjestämme tiistaisin klo 19 Hehku-iltoja, jotka koostuvat mm. musiikista, opetuksesta, rukouksesta, keskustelusta ja iltapalasta. Mukaan voi tulla pitkin vuotta. Lue lisää Hehku-illoista.

Kortemessut

Kortepohjan kirkossa järjestetään kerran kuussa jumalanpalvelus, joka on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat sanaa, yhteyttä, musiikkia ja ylistystä. Kortemessut järjestetään yhteistyössä OPKO:n ja Jyväskylän seurakunnan kanssa. Lue lisää kortemessuista.

Muuta toimintaa

Hehku-iltojen lisäksi järjestämme mm. pienryhmä- eli solutoimintaa, rukareita (rukous- ja ylistysiltoja), erilaisia hengailuiltoja ja kesän ajan kokoontuvan kesäraamiksen. Lue lisää muusta toiminnasta.

Ajankohtaista

Päivä Kristiinan kanssa

Lauantaina 16.3. Kräsällä (Vapaudenkatu 24)

Kristiina Tanhua-Laiho saapuu Jyväskylään viettämään päivän nuorten aikuisten kanssa. Tiedossa on ylistystä ja rukousta, rentoa yhdessä oloa ja keskustelua sekä Kristiinan kertomia kokemuksia siitä, miten Jumala johdattaa arjessa ja arjen kohtaamisissa. Kannattaa siis tulla mukaan!


Ajankohtaiset tiedot toiminnastamme saat näiden sivujen ohella sähköpostilistan ja Facebook-ryhmän kautta (Hehku Jyväskylä).


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä