janiHei

Nimeni on Jani ja työskentelen Kansan Raamattuseuran palveluksessa Hehkun opiskelijatyöntekijänä. Ennen työntekijäksi tuloani toimin vapaaehtoisena Hehkussa. Letkautankin monesti, että minut on vähitellen huijattu mukaan ovella kättelijästä aina työntekijäksi asti.

Kristityn juureni ovat vahvasti Lohjan seurakunnan nuorisotyössä, joka oli pienelle Janille hyvä paikka kasvaa ja oppia elämään Jumalan läheisyydessä. Minua ei alun perin vetänyt mukaan mikään teologinen oivallus, synnintunto tai yliluonnollinen kokemus. Minut imaisi mukaan rakkaus joka noiden nuorten keskuudessa vallitsi, joka oli 15-vuotiaan pojan kokemusmaailmassa jotain mullistavan uutta ja radikaalia. Siellä oli yksinkertaisesti hyvä olla. Vasta myöhemmin sain hiljalleen oivaltaa että tuo lämpö ei ole peräisin ihmisistä vaan Jumalasta.
Nämä juuret vaikuttavat visiooni kristittyjen yhteisöstä vielä tänäkin päivänä. Jeesuksen sanat ”Kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos te rakastatte toisianne” eivät ole tosiaankaan tyhjästä temmattuja.

Tämä palo sai minut myöhemmin kouluttautumaan sosiaalialalle ja kirkon nuorisotyöhön, työskentelemään apua tarvitsevien nuorten ja lastensuojelun parissa ja syyskuusta 2015 lähtien Hehkun palvelijana ja yhteisön rakentajana.
Teen kaikkeni sen eteen että koet itsesi tervetulleeksi, löydät oman paikkasi ja juurrut enemmän kiinni Jumalaan Hehkun piirissä. Toivon että rukoilet viisautta, voimaa ja kaikkia Jumalan hyviä lahjoja Hehkussa tehtävälle työlle.

- Jani Heino,
opiskelijatyöntekijä
040 848 2154, 

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä