Iiris ja Siri


“Minä olen Siri ja muutama vuosi sitten en osannut edes arvata miten ja mihin Jumala kutsuu minua! Tieni Hehkuun kulki Alfa-kurssin kautta. Yhteisissä kokoontumisissa pohdittiin uskoa ja sain olla rauhassa kriittinen - silti minut otettiin rakkaudella ja arvostuksella vastaan, vaikken ollut edes vielä uskossa! Yhteisössämme parasta on avoin keskustelukulttuuri, muiden arvostaminen ja rakastaminen sekä yhdessä tekeminen. Olen päässyt mukaan uskomattoman hauskoihin ja mielenkiintoisiin tapahtumiin ja saanut vieläpä itse olla mukana järjestämässä niitä. Mikä olisi mahtavampaa kuin fiilistellä Jumalan rakkautta, pohdiskella elämää ja pitää hauskaa samanikäisten hyvien tyyppien kanssa?”

-Siri

“Olen viihtynyt Hehkun toiminnassa sillä koen sen oikein tervehenkiseksi ja raikkaaksi uskonyhteisöksi. Toisia kunnioitetaan ja kaikilla on tilaa olla se keneksi Jumala on luonut. Naurua ei tilaisuuksistamme puutu mutta se ei tarkoita ettemmekö olisi uskomme kanssa tosissamme. Sanoisin, että Hehku on ennen kaikkea turvallinen ja armollinen yhteisö elää uskoansa todeksi." 


-Iiris


Antti2

"Hehku-illoissa rentoutuu ja voi keskittyä kohtaamaan Jeesuksen, se on se ilta joka odottaa aina sokerina pohjalla työviikon päätteeksi. Siellä on avoin ilmapiiri ja uudet ihmiset toivotetaan mielellään tervetulleeksi."

-Mikko

"Hehku-illoista ja kräsästä on tullut minulle hengellinen koti, jossa voin kasvaa Jumalan tuntemisessa yhdessä muiden kanssa. Ihmisiin on ollut helppo tutustua. Iltojen lisäksi kräsällä on kaikenlaista muuta toimintaa, jossa on aina ollut hauskaa. Näiden ihmisten kanssa olen usein saanut nauraa vedet silmissä ja olla oma itseni."

-Marleena

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä