Opiskelijatoimintaa kaupungeissa


Tervetuloa mukaan KRS:n opiskelijatoimintaan kaupungeissa! Selaa sinua lähimmän kaupungin sivuja ja katso, millaista toimintaa siellä on tarjolla.

Opiskelijaillat

Opiskelijaillat kulkevat eri kaupungeissa hieman eri nimillä, mutta idea on sama: kokoonnutaan yhteen säännöllisesti tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin, viettämään yhdessä mukavaa aikaa sekä pohtimaan elämää ja ajankohtaisia asioita Raamatun valossa. Joskus paikalle on kutsuttu ulkopuolinen puhuja, joka virittelee paikalla olijoita teemaan.

Opiskelijailtaan on helppo tulla: papereita ei kysellä eikä sinun tarvitse edes olla opiskelija, kunhan koet itsesi nuoreksi aikuiseksi. Myöskään uskonasioiden ei tarvitse olla mielessäsi selkeitä - tilaa on etsijöille ja kyselijöillekin. Tule rohkeasti katsomaan, millaista meininkimme on!

Entä jos omassa kaupungissani ei ole toimintaa?

Hätä ei ole tämän näköinen. KRS opiskelijat järjestää muutaman kerran vuodessa valtakunnallisia tapahtumia, joihin kokoontuu opiskelijoita eri puolilta Suomea. Tule mukaan ja kutsu kaverisikin, ehkä saatte kipinän laittaa käyntiin toimintaa myös teidän paikkakunnallanne!

Vaikkei asuinseudullasi olisikaan virallista toimintaa, voit aina perustaa pienryhmän eli solun, joka kokoontuu säännöllisesti yhteen lukemaan Raamattua, keskustelemaan ja rukoilemaan. Lue lisää solutoiminta-sivulta!


opiskelijatimi 2

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä